Održana zajednička sjednica svih tijela i odbora VZG Bjelovara

logo naslovna o1

Jučer 17. prosinca 2016. godine sa početkom u 18:00 sati održana je zadnja sjednica u ovoj godini. To je tradicionalno zajednička sjednica svih tijela i odbora VZG Bjelovara.

Za sjednicu je predložen dnevni red sa 16 točaka od kojih izdvajamo donošenje Programa rada sa operativnim zadacima za 2017. godinu kao i Financijski plan za 2017. godinu.

 

Na dvosatnoj sjednici usvojeni su zapisnik sa zajedničke sjednice Predsjedništva i Zapovjedništva održane 23.11.2016. godine, Izvješće o materijalno-financijskom poslovanju Zajednice za razdoblje 01.01.-01.12.2016., Izvješće o operativnim aktivnostima te raspored održavanja izvještajno-izbornih sjednica Skupština DVD-a i Zajednice u 2017. godini.

Donesene su odluke o Izmjenama i dopunama financijskog plana za 2016. godinu, o raspodjeli korištenja financijskih sredstava premije osiguranja od požara za 2016. godinu, Proceduri kojom se utvrđuju svi postupci, odgovorne osobe i kontrole koje je potrebno provesti od zaprimanja robe, izvođenja radova, izvršenja usluga, zaprimanja računa do plaćanja, kriterijima za plaćanje predujmom, prijedlog financijskog plana i Financijski plan za 2017. godinu, prijedlog programa kao i Program rada sa operativnim zadacima za 2017. godinu, Planu nabave roba, usluga i radova za 2017. godinu, kupnji 18 zaštitnih odijela za potrebe operativnog članstva DVD-a te Planu osposobljavanja i usavršavanja dužnosnika i članova postrojbi u 2017. godini.

Na sjednici je prihvaćen rok za dostavu kandidatura za dužnosnike Zajednice (predsjednik, zamjenik predsjednika, zapovjednik i zamjenik zapovjednika) 31.01.2017. godine. Pod 15. točkom dnevnog reda nazočnima su se prigodnim riječima obratili redom tajnica, zapovjednik i predsjednik Zajednice.

Pod 16. točkom različito predsjednik je upoznao nazočne sa sljedećim informacijama: o pokretanju postupka nabave zaštitnih odijela za koje treba dostaviti u Ured Zajednice do ponedjeljka konfekcijske brojeve, zamolbama DVD-a Ždralovi, Gudovac i Bjelovar, tijeku projekta rekonstrukcije i nadogradnje zgrade Zajednice, odrađenim aktivnostima od prošle sjednice, terminu sjednice Skupštine VZ BBŽ 28.12.2016. u Babincu te najavio za sljedeću sjednicu donošenje Plana energetske učinkovitosti kao i Pravilnika o zaštiti arhivskog i registraturnog gradiva.

Svi važniji usvojeni i doneseni akti objavljeni su na web stranici Zajednice pod DOKUMENTI I OBRASCI, a rok sa pojašnjenjem za dostavu kandidatura za dužnosnike objavljen je kao zasebna vijest.

 

  • hvz
  • upvh
  • vzbbz
  • jvpbj
  • bjelovar
  • vatrogasni-portal
  • vatropromet
  • elektro-akustika 2